PaginaMarkt, als je méér wilt met je dochterpagina!

PaginaMarkt.nl verenigt de vraag- en aanbodmarkt al jaren op het Startpagina-dochternetwerk en speelt een behoorlijke rol binnen je eigen pagina-community. PaginaMarkt sluit naadloos aan bij het Startpagina-concept. Op Paginamarkt.Startpagina.nl zie je een overzicht van de 75 meest actieve Paginamarkten.

Wat is er mogelijk?

Behalve bezoekers-advertenties is het ook mogelijk om zélf aanbiedingen van affiliate-bedrijven te plaatsen. Enkele voorbeelden van campagnes die zeer succesvol zijn: Hamburgers in het paradijs en  Samsung Galaxy X-cover dé boerensmartphone

Voorwaarden

Je maakt zelf een keus in het soort aanbiedingen op jouw markt aan de hand van één voorwaarde: aanbiedingen moeten voldoen aan de Algemene Voorwaarden.

Informatieblokje

Via de html-editor kun je voorwaarden creëren voor een infoblok. Dit hoeven niet perse algemene voorwaarden te zijn, een paar creatieve voorbeelden: Honden PaginaMarkt, Quilten PaginaMarkt en Landrover PaginaMarkt

De markt op gang helpen

Op een lege markt zal niemand direct gaan staan met zijn handel en ook voor de bezoekers is het dan nog niet interessant. Het is belangrijk dat je jouw Paginamarkt op gang helpt doormiddel van het plaatsen van de eerste advertenties.

Banner

De rechterbanner staat ter beschikking van de beheerder en kan als *.jpg, *.gif of  Googlebanner worden geplaatst. De opbrengst van de overige banners dekt de onkosten die Paginamarkt.nl met zich meebrengt.

RSS blokje

Athene-Startpaginadochters kunnen via de RSS-feed een blokje met aanbiedingen plaatsen.

Advies

Probeer het maar eens! Je zult ervaren dat een eigen PaginaMarkt een grote aantrekkingskracht voor je bezoekers vormt! Door actief gebruik van de banner en eigen advertenties te maken is het ook financieel interessant!

Meedoen?

Het aanmaken van een nieuwe Paginamarkt verloopt via dit adres, beheer via deze link.

Heb je vragen? Laat ze gerust horen.

Met Marktgroet,

Co Scholten – Webmaster PaginaMarkt.nl